Taxaties Venlo

Wanneer u ons kantoor contact met de vraag of we een taxatie voor u willen uitbrengen in de regio Venlo, zullen wij u allereerst vragen waar u een taxatie voor nodig heeft. Er zijn namelijk diverse taxaties voor diverse doelstellingen mogelijk.
U kunt bijvoorbeeld een taxatie nodig hebben voor het verkrijgen van een hypothecaire financiering na aankoop van een woning of bedrijfspand. Hiervoor is soms weer een splitsing te maken tussen een taxatie met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG).
Indien het een taxatie met NHG betreft zal deze worden uitgevoerd onder toezicht van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), ook hiervoor hebben wij de kennis en expertise in huis.

Maar ook voor de belastingdienst (bij overname van onroerende goederen van zakelijk naar privé of ouders-kinderen, inventarisatie etc), opstalverzekering of een verhoging van de bestaande hypotheek bij een verbouwing zou u een taxatie nodig kunnen hebben.

Kortom, welke taxatie u ook nodig heeft, wij kunnen het voor u uitvoeren. Een taxatierapport van onze register Makelaar/Taxateur wordt door alle financiële instanties geaccepteerd.

AB-Vastgoed staat ingeschreven bij de SCVM als Makelaar/Taxateur BOG en als Makelaar/Taxateur Wonen. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie VBO.

In 4 stappen uw taxatierapport snel in huis:

  1. Vraag uw taxatie aan d.m.v. het contactformulier, telefoon of per mail.
  2. U wordt binnen 24 uur benaderd voor het maken van een afspraak.
  3. Onze gecertificeerd taxateur komt langs om de woning/het bedrijfspand op te nemen.
  4. Binnen 5 dagen na opname van de woning/het bedrijfspand heeft uw het taxatierapport in huis.

Snel aanvragen, bel: 077-4729244 of per mail: info@ab-vastgoed.com

Aanhef:
Naam*
Organisatie
Postcode/Plaats
Straat/Huisnummer
Telefoonnummer*
Mobiel Nummer
E-mail *
Vragen / opmerkingen
 

Wij zijn als taxateur Venlo altijd bereikbaar en kunnen voor u snel en een juiste taxatie maken in de hele regio Venlo.
 
Taxaties regio Venlo - AB Vastgoed is erkend taxateur en gespecialiseerd in regio Venlo